Scopul proiectului Termenele digitale este de a produce și disemina un ghid ușor de urmat cu privire la modul de a face o memorie digitală personalizată (PDM). PDM este pur și simplu o combinație de imagini statice, video și sunete editat într-un film de scurt. Ghidul va fi liber pentru oricine ca un curs de formare simplu, precum și în format digital și, ca un video de instruire. Și de a face filmele trebuie să fie cel foarte puțin sau nici un cost.

Scopul PDM este de a ajuta persoanele cu pierderi de memorie, prin furnizarea de memorie declanseaza pentru a crea o reacție pozitivă și să stimuleze sau conversație prin reminiscență. PDM este personalizată, astfel încât toate informațiile se referă la individ.

PDM se deosebește de alte memorie bazate pe TIC declanseaza ca materialele care alcătuiesc PDM va fi încercate și testate pentru a se asigura că nu este o reacție pozitivă, înainte componentele sunt puse împreună.

Persoana cu pierderi de memorie, familia lor, si ingrijitorii profesionale toate vor avea un rol în acord ce materiale vor fi adecvate și ceea ce ar trebui să fie format finit.  

PDM poate fi o combinație de imagini statice, filme; fie împușcat în special, fie anterior, împușcat, și sunete. Pentru că toată lumea este diferit, suntem conștienți de faptul că fiecare PDM va fi unic în conținut și format, astfel că vom oferi, de asemenea, o serie de exemple de PDMS pentru oameni să se uite la și de a lua idei de la.

Proiectul, care se execută de la septembrie 2014 până în august 2016, este finanțat parțial de Uniunea Europeană și implică șase organizații din cinci țări din Europa. Vezi  Parteneri pentru detalii.

În cazul în care v-ar dori să fie implicată în proiect, probabil pentru a încerca formarea și să facă o PDM tine, atunci vă rugăm să luați legătura folosind pagina de contact.

 

web site by Joomwalker